[breadcrumb]

FA CUNOSTINTA CU ECHIPA

FELIX DUMITRESCU

Este fondatorul GoPlayArt, de meserie actor, absolvent UNATC sectia Arta actorului, master UNATC in Pedagogia artei actorului, doctorand UNATC in Pedagogia si estetica artei actorului.

Are 29 de ani, deci inca rasufla usurat ca e tanar, sau asa ii place lui sa creada. A jucat pe mai toate scenele bucurestene de la Teatrul de Comedie, Teatrul National de Opereta, Teatrul Evreiesc, membru al Grupului umoristic “Voua”, pana cand s-a indragostit de pedagogie si s-a insurat cu ea pe motive ca gatea bine si ii facea ochi dulci. Este un tip cu personalitate, uneori prea multa pentru propriul lui bine. Are simtul umorului mai dezvoltat decat pieptul unui viking si se foloseste de asta si in stilul de predare. Ii place cand intelegi, progresezi si razi in acelasi timp, fara sa te ineci. Poate fi usor incomod intrucat stie ca nu gasesti prea multe in zona de confort si va face pe dracu-n patru sa iesi de acolo, chiar cu riscul sa il musti de mana si sa ii spui 2-3 chestii care ar face o baba sa zica “Ptiu, spala-ti gura cu sapun”.

Este foarte perseverent in lucrul cu oamenii, este dependent de energie, atat de a lui cat si de a altora, ii place sa lucreze pe comedie, observand inca de la o frageda varsta ca prefera sa rada decat sa planga. In timpul lui liber este solist si chitarist in trupa Emisia 2, trupa pop-rock. Iubeste oamenii faini cu coloana vertebrala si simtul umorului, muzica de calitate, are o slabiciune pentru ghetele Calvin Klein in cazul in care nu stiti ce cadou vrea de ziua lui. Este foarte pretentios la oameni, in sensul ca in sala ii intra cu sutele, in cap ii intra vreo 10 si in suflet doar cei care merita si trec testul timpului.

PATRICIA KATONA

Este absolventa a UNATC Bucuresti, Master in Pedagogia artei actorului, Doctorand in Pedagogia si Estetica artei actorului, este in echipa GoPlayArt de aproape 3 ani de zile.

Are un stil pedagogic foarte uman, deschis, cald, “mamos” de ii vine sa va ia pe toti acasa, daca n-ar fi dezordine in bucatarie. Este foarte usor sa te apropii de ea atat ca om cat si ca pedagog. Este o persoana pozitiva, incurajatoare, rabdatoare, dar slava Domnului destul de pretentioasa la calitatea umana. Este genul de persoana care se lasa laoparte ca tu sa poti creste, ceea ce nu ii recomand foarte des, dar se incapataneaza si tot ca ea face. Lucreaza foarte bine pe actoria de “relatie”, realism psihologic, adevar.

Cu toate ca s-a dedicat pedagogiei de cativa ani buni, inca o puteti vedea jucand pe scene atat in Bucuresti cat si in provincie. I se spune “Pati” si in afara faptului ca e o actrita extrem de sincera si un pedagog cu un stil rar intalnit, cea mai mare calitate a ei este ca e “Om”.

COSTIN CAMBIR

E absolvent UNATC Bucuresti, Master in Arta actorului de comedie si este ajutorul nostru in tot ce inseamna Teambuilding si workshop-uri la munte si la mare, fara zona deluroasa.

Dupa masterat, a plecat in SUA sa studieze la scoala de actorie a Ivannei Chubuck (profesoara lui Charlize Theron, na, mai zi ceva…) dar s-a intors pentru ca ii era dor de tara, desi noi suspectam ca i-a expirat viza. a fost membru in Lala Band, dar noi l-am iertat. Este un nebun frumos, cu si de care razi cu o mare pofta. Ii place aventura si este “Cel mai probabil din echipa” sa te sune si sa zica: “Hai in Costa Rica weekendul asta ca in Vama am tot fost…”

OANA BARDAN

Este in echipa GoPlayArt din 2014 pe partea de foto.

A inceput aventura la GoPlayArt dupa ce s-a inscris la cursuri si am vazut din intamplare ca pozele ei sunt cel putin “arta”. Fiecare spectacol de la GoPlayArt, fiecare sedinta foto, fiecare workshop de actorie o va avea acolo pe Oana, care in continuare este eleva noastra, a ajuns la modulul 3. Are ceva in comun cu noi toti (probabil de-aia am ales-o pe ea din oceanul fotografic) – e pozitiva, rade mult (poate mai si plange pe la ea acasa, dar nu o verificam) si ii plac oamenii noi… Ii plac si aia vechi… Ce apreciem profesional la ea este ca… Indiferent in ce unghi se afla… Stie sa isi seteze obiectivele…

DAN DUMITRIU

Are o poveste de 5 ani in Go Play Art. A vazut o mana de cursanti Go Play Art care se jucau intr-un club si a inceput sa ii filmeze. L-au adus la noi le sediu ca si elev si incet-incet, s-a facut indispensabil cu puf.

Este multi-talentat si pasionat si se ocupa de tot ce inseamna filmari, editare, montaj, vizual, sunet, lumini, si daca mananca in sala de asteptare isi strange firmiturile si isi spala vasul, deci 7 ani de acasa are garantat. In timpul liber este tobosar, mai ales atunci cand nu isi uita betele acasa.