[breadcrumb]

TEAM BUILDING

Serviciul “Team Building GoPlayArt” este dedicat special companiilor care doresc un team building specific, activ, bazat pe rezultate concrete. Pentru ca oamenii lucreaza cu oameni. Si informatiile nu sunt suficiente si aproape futile daca nu stim sa le transmitem.

Jocurile noastre ii ajuta pe cei din interiorul unei companii sa devina mai energici, mai flexibili, mai convingatori, mai abili in a se adapta situatiilor noi, mai spontani, mai creativi, mai agreabili pentru cei din jur. Ne bazam pe metode de actorie specifice aplicabile in domeniul business, cu rezultate excelente. In ultimii 20 de ani, multe universitati de top din aria business au introdus cursuri de actorie in programa pentru o dezvoltare complementara a soft-skills-urilor (Printre care Stanford, Columbia, Yale).

Echipa GoPlayArt a facut in ultimii 4 ani zeci de workshop-uri specifice pe teme de actorie: Jocuri de actorie, improvizatie, public speaking, story-writing, story-telling, team building, de la zeci la sute de oameni concomitent. Suntem foarte deschisi la nevoile diferitelor companii si ne adaptam metodele in functie de ele.

Pentru orice fel de intrebari, nelamuriri sau colaborare, nu ezitati sa ne contactati la:

contact@goplayart.ro

sau sa ne sunati oricand la numarul de telefon:

0722.565.191

Mai sus ati vazut un filmulet care capteaza perfect atmosfera dintr-un team building realizat de echipa GoPlayArt.

In continuare, puteti vedea inca o serie de fotografii si clipuri trase cu ocazia evenimentelor de team building.

Loading...
Loading...